Το καλάθι σας περιέχει 0 προϊόντα ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΛΑΘΙΟΥ

Αδυνάτισμα

Για άμμεσα ορατα αποτελέσματα το Lipogen της Νέας Σμύρνης, έχει εφοδιαστεί με τις τελευταίες τεχνολογικές ανακαλύψεις οι οποίες έχουν αποτελέσματα αντίστοιχα με των επεμβατικών μεθόδων. Για εσάς που επιθυμείτε γρήγορο αδυνάτισμα χωρίς το κόστος και τις παρενέργειες του χειρουργείου, εμείς έχουμε τη λύση.
Παρακάτω θα βρείτε όλες τις μεθόδους που αναπτύσσουμε και εξειδικεύομαστε για να πραγματοποιούμε τα αποτελέσματα που έχετε στο μυαλό σας.

 

 


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤO LIPOGEN ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ


  • Κρουστικός Υπέρηχος

  • Cavitation
  • Λιπογλυπτική
  • EXILIS® body treatment
  • Παθητική Γυμναστική
  • Shock Wave
of


Ακούγοντας την λέξη διαιτολόγος η σκέψη μας κατευθύνεται στην λέξη ‘δίαιτα’ και απώλεια βάρους. Φυσικά και ένας από τους βασικούς στόχους του διαιτολόγου είναι η προσαρμογή της διατροφής του ατόμου έτσι ώστε να επιτευχθεί απώλεια βάρους αλλά επιπρόσθετα ένας κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος:

Ο διαιτολόγος σας στο Lipogen είναι κάτι περισσότερο από σύμβουλος για την προσωπική σας διατροφή καθώς προσαρμόζει όλες τις διατροφικές γνώσεις του στο υπάρχον καθημερινό πλάνο και τις διατροφικές σας προτιμήσεις με στόχο να βελτιώσει ή να διατηρήσει στα φυσιολογικά επίπεδα τις γενικές σας εξετάσεις αίματος, τον μεταβολισμό και την σύσταση του σώματος σας, παράλληλα με την επίτευξη του προσωπικού σας διατροφικού στόχου.

Μαζί αντιμετωπίζουμε διατροφικά όλες τις κλινικές παθήσεις που μπορεί να σας έχουν δημιουργηθεί ενώ κατανοούμε την διατροφική συμπεριφορά και βοηθά στην αλλαγή της, με την χρήση γνώσεων συμβουλευτικής και συμπεριφοριστικής-γνωσιακής ψυχολογίας.

Το αποτέλεσμα της θαραπείας που σας παρέχουμε είναι να εκπαιδευτείτε διατροφικά και στην πορεία της ζωής σας να επιλέγετε μόνοι σας για τις καταλληλότερες τροφές που πρέπει να εντάξετε στο διαιτολόγιό σας έτσι ώστε να πάντα υγιείς.

Η βασική αρχή, δεν είναι να κάνετε μια δίαιτα, αλλά να κάνετε εφικτές αλλαγές στο τρόπο που διατρέφεστε και συμπεριφέρεστε απέναντι στο φαγητό, ώστε να πετύχετε μόνιμα τον στόχο σας.

Για εσάς που θέλετε γρήγορα αποτελέσματα, συγκρίσιμα με αυτά των επεμβατικών μεθόδων, σε εμάς θα βρείτε θεραπείες με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με ανθρώπους που εξειδικεύονται διαρκώς για να πετυχαίνουν το κάλύτερο δυνατό  αποτέλεσμα στο σώμα σας βελτιώνοντας την εμφάνισή και την αυτοπεποίθησή σας.
Η παρακολούθησή σας από ειδικό διατροφολόγο-διαιτολόγο προσφέρεται χωρίς επιβάρυνση με την επιλογή οποιουδήποτε προγράμματος αδυνατίσματος, για να πετύχουμε το άψογο αποτέλεσμα που ονειρεύεστε στο ταχύτερο χρονικό διάστημα.