Το καλάθι σας περιέχει 0 προϊόντα ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΛΑΘΙΟΥ

Κομμώσεις Spa Μαλλιών από το Lipogen Νέας Σμύρνης

Το Lipogen της Νέας Σμύρνης, με στόχο να μείνει στη  σκέψη σας ως το συνώνυμο της ευεξίας και της ομορφιάς, στους δύο ιδιόκτητους ορόφους του Εμπορικού Κέντρου της Νέας Σμύρνης, έχει δημιουργήσει έναν πολυχώρο ομορφιάς για κάθε ανάγκη σας έχει και τους εξειδικευμένους ανθρώπους που θα σας περιποιηθούν.

haircut

Το κομμωτήριο του Lipogen μας, είναι το μέρος που μπορείτε να πραγματοποιήσετε κάθε στιλιστική σας φαντασίωση, από το απλό φρεσκάρισμα του χτενίσματος σας μέχρι και τη ριζική αλλαγή που θα σας ανανεώσει. Ζητήστε ο,τι θέλετε ή συμβουλευτείτε μας αφεθείτε στην εμπειρία των ειδικών ανθρώπων μας. Οι άνθρωποι του Lipogen

Νέας Σμύρνης, εκπαιδεύονται, παρακολουθούν σεμινάρια και ενημερώνονται διαρκώς για τις τελευταίες λέξεις της μόδας, ώστε η περιποίησή σας να είναι απόλαυση και όχι κλασσική ρουτίνα επίσκεψης σε ένα κλασσικό κομμωτήριο.
 Είτε έχετε κοντά, μακριά, ίσια ή σγουρά μαλλιά, το σημαντικό είναι να δείχνουν υπέροχα και να ταιριάζουν με το σχήμα του προσώπου σας και το στυλ σας
Χρησιμοποιούμε μόνο επώνυμα και ιατρικώς πιστοποιημένα προϊόντα.

Βαφές Μαλλιών

Το χρώμα των μαλλιών σας είναι πολύ σημαντικό για την εμφάνισή σας και καθορίζει την ψυχολογία σας εάν δεν πετύχει ή υπάρχει η αστοχία του προϊόντος που μπορεί να χρησιμοποιήσετε. Είμαστε στη διάθεσή σας για να αναλύσουμε τους χρωματικούς σας τονισμούς και να μελετήσουμε μαζί σας τις αποχρώσεις που ταιριάζουν στο πρόσωπό σας και να πετύχετε ακριβώς αυτό που θέλετε, αφού το χρώμα των μαλλιών σας είναι αυτό που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά σας.

Ελάτε στο Lipogen της Νέας Σμύρνης, για να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας και να χαρίσετε στα μαλλιά σας τη λαμψη που τους αξίζει, με επώνυμα ιατρικώς πιστοποιημένα προϊόντα που επιλέγουμε για εσάς.

Θεραπείες αναδόμησης με μάσκα

Οί άνθρωποί μας να ξέρετε πως είναι οι σύμβουλοί σας για τη συντηρηση της λάμψης των μαλλιών σας, και να σας προτείνουν λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα ακόμα και άν αυτό είναι να επισκευτείτε τον δερματολογο.