Το καλάθι σας περιέχει 0 προϊόντα ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΛΑΘΙΟΥ

Αισθητική Προσώπου

Η ατμοσφαιρική ρύπανση, οι ακτινοβολίες, η παρατεταμένη ηλιοθεραπεία αλλά και οι κακές συνήθειες στη ζωή μας, όπως το κάπνισμα, η κακή διατροφή και το άγχος καταπονούν και ταλαιπωρούν και μειώνουν τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας. Στο Lipogen γνωρίζουμε,όχι μόνο τους λόγους που επιρρεάζουν την επιδερμίδα σας, αλλά επίσης πως να απαλλάξουμε το πρόσωπό σας από αυτούς,εφαρμόζοντας τις πλέον εξελιγμένες μεθόδους αισθητικής σε συνδυασμό με την εφαρμογή σύγχρονων μηχανημάτων, γνωρίζουμε πως να αναπλάθουμε και να ανανεώνουμε την επιδερμίδα σας και να ενισχυουμε τη φυσική άμυνα.

Στο Lipogen της Νέας Σμύρνης σας δίνουμε τη δυνατότητα, όλες τις παραπάνω θεραπείες, να τις συνδιάσετε με θεραπείες που χρησιμοποιούν τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα για αποτελέσματα συγκρίσιμα με των μεθόδων των ενέσιμων και επεμβατικών μπότοξ. Αναλυτικότερα για την τεχνολογία που χρησιμοποιούμε μπορείτε να δείτε παρακάτω.

EXILIS® face treatment με τεχνολογία CRT (Collagen Refill Technology) H τεχνολογία CRT παρέχει θεραπείες αναδόμησης του κολλαγόνου, αφού αποκαθιστά τις κατεστραμένες ίνες που έχουν υποστεί φθορά από το χρόνο και τη φωτογήρανση, με τη χρήση σύμφωνων πηγών υπερήχου και ραδιοσυχνότητας. Για τις θεραπείες χρειάζεται ελάχιστος χρόνος, είναι ανώδυνες και δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας. Το αποτέλεσμα είναι συγκρίσιμο με αυτό των ενέσιμων - επεμβατικών μεθόδων. Oι ίνες του κολλαγόνου είναι δομημένες σε σχηματισμό τριπλής έλικας. Η βιολογική γήρανση και η φωτογήρανση καταστρέφουν τη δομή τους. Η θερμότητα διεγείρει τις διαδικασίες αποκατάστασης των φθαρμένων ινών κολλαγόνου, ενώ τα μηχανικά κύματα υπερήχου διαχωρίζουν και αποδομούν τις φθαρμένες ίνες κολλαγόνου. Η θερμική δράση των ραδιοσυχνοτήτων προκαλεί διέγερση των ινοβλαστών για παραγωγή νέων ινών κολλαγόνου.