Το καλάθι σας περιέχει 0 προϊόντα ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΛΑΘΙΟΥ

Αποτρίχωση

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Τα lipogen Ν.Σ. ακολουθώντας πιστά όλες τις εξελίξεις της τεχνολογίας τα lipogen κατατασσωνται στα πλέον συγχρονα κέντρα αισθητικής στην Ελλάδα υπερέχοντας στη γνώση των θεραπειών απομάκρυνσης της τριχοφυϊας, αλλα και στην τεχνογνωσία της λειτουργίας των πιο εξελιγμένων Laser συστημάτων, για να σας διαφυλάσσουμε και το άριστο αποτέλεσμα αλλά και πως οι ευαιργετικές λειτουργίες laser δεν πρόκειται να έχουν την οποιαδήποτε αρνητική επίπτωση στην υγεία σας.
Η θεραπείες πραγματοποιούνται από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και με παρακαταθήκη μας, την εμπειρία μας από το 1996 μέχρι σήμερα.

Πάντα υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι είτε φοβούνται την αποτρίχωση με laser είτε έχουν δερματολογικά προβλήματα και ανυσηχουν μήπως η θεραπεία που θα πραγματοποιήσουν, επιδινώσει την κατάστασή τους. Για τον λόγο αυτό εμείς, οι άνθρωποι του Lipogen σας καλούμε σε ένα δωρεάν ραντεβού,να αξιολογήσουμε τις ανάγκες σας, να σας ενημερώσουμε σχετικα με τις νέες ιατρικά πιστοποιημένες τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε αλλά και να σας προσφέρουμε μια δοκιμαστική συνεδρία εντελώς δωρεάν.